Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0354 3141304
Belgegeçer : 0354 3146037
WEB http://akdagkml.meb.k12.tr
Adres : İbrahimağa Mahallesi, Adnan Kahveci Caddesi, No.30, Akdağmadeni/YOZGAT.
VİZYON : ■İş sektöründeki ihtiyaçlara cevap verebilecek yetenek ve donanıma sahip öğrenciler yetiştirerek mezunlarının tamamını işe yerleştire bilen model bir okul olmak. ■Tüm mesleki eğitim veren kurumlar arasında yenilikçi ve öncü okul olmak. ■Akademik alanda kendini yetiştire bilecek bilgi ve becerilere sahip öğrenciler yetiştiren yüksek eğitim kaliteli okul olmak. ■Mesleki alandaki tüm rakipleri ile üst düzey rekabet edebilen bir okul olmak ■Kendi bölgesinden başlayarak tüm Türkiye de kültür ve değerler üreten bir eğitim kurumu olmak. ■Öz güveni gelişmiş, atılımcı ve kararlı bireyler yetiştirerek iş sektöründe farklılıklar oluşturmak. ■Eğitime en uygun fiziki ortamlara sahip eğitim ve öğretimi en yüksek kalitede suna bilen geçmişten gelen kültürel birikimini modern yapısıyla birleştire bilen Teknik yeteneklerin yanında sosyal becerileri de kazandıra bilen çok boyutlu bir okul olmak.
MİSYON : Atatürk İlkeleri doğrultusunda, teorik bilgileri pratikte uygulaya bilen, akademik yönü gelişmiş, iş piyasasında ilk tercih edilen, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştiren mesleki eğitiminde lider kurum olmaktır
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Tam Gün Tam Yıl
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08:00 - 16:40
Bağlantı : ADSL (4 Mbit)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kaloriferli
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Şehir içi ulaşım: Okulumuz hükümet konağının arkasındaki okullar caddesi denilen cadde üzerindedir... Şehirler arası ulaşım: Okulumuzun bulunduğu ilçe, Yozgat-Sivas Karayolu üzerindedir.
Yerleşim Yeri : Yüz ölçümü:1796 km². Rakım:1352 m. Nüfus (2011)Toplam:50.591 (Kent+Kır Nüfusu)
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine uzaklık 104 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :