YOZGAT / AKDAĞMADENİ - Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İbrahimağa Mahallesi, Adnan Kahveci Caddesi, No.36, Akdağmadeni/YOZGAT.
Vizyon
■İş sektöründeki ihtiyaçlara cevap verebilecek yetenek ve donanıma sahip öğrenciler yetiştirerek mezunlarının tamamını işe yerleştirebilen model bir okul olmak. ■Tüm mesleki eğitim veren kurumlar arasında yenilikçi ve öncü okul olmak. ■Akademik alanda kendini yetiştire bilecek bilgi ve becerilere sahip öğrenciler yetiştiren yüksek eğitim kaliteli okul olmak. ■Mesleki alandaki tüm rakipleri ile üst düzey rekabet edebilen bir okul olmak ■Kendi bölgesinden başlayarak tüm Türkiye de kültür ve değerler üreten bir eğitim kurumu olmak. ■Öz güveni gelişmiş, atılımcı ve kararlı bireyler yetiştirerek iş sektöründe farklılıklar oluşturmak. ■Eğitime en uygun fiziki ortamlara sahip eğitim ve öğretimi en yüksek kalitede suna bilen geçmişten gelen kültürel birikimini modern yapısıyla birleştire bilen Teknik yeteneklerin yanında sosyal becerileri de kazandıra bilen çok boyutlu bir okul olmak.
Misyon
Atatürk İlkeleri doğrultusunda, teorik bilgileri pratikte uygulaya bilen, akademik yönü gelişmiş, iş piyasasında ilk tercih edilen, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştiren mesleki eğitiminde lider kurum olmaktır
Başarılar
Okulumuz 2017-2018 Öğretim Yılında 100 tam puan üzerinden "BEYAZ BAYRAK" sertifikasıyla ödüllendirilmiştir.
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Kaloriferli
Ulaşım
Şehir içi ulaşım: Okulumuz hükümet konağının arkasındaki Adnan Kahveci caddesi üzerindedir... Şehirler arası ulaşım: Okulumuzun bulunduğu ilçe, Yozgat-Sivas Karayolu üzerindedir.
Taşımalı öğrencilerimiz için servis imkanı bulunmaktadır.
Yüz ölçümü:1796 km². Rakım:1352 m. Nüfus (2015)Toplam:50.591 (Kent+Kır Nüfusu)
Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine uzaklık 104 km´dir.
Proje Çalışmaları
Okululumuz ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında Gençlik Projeleri Destek Programı 2018-1 kapsamında 19666 proje numaralı "BENİM ADIM EBRU" projesi gerçekleştirilmiştir. Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünce Planlanan "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor" Projesi 2017-2018 ve 2018-2019 Öğretim Yıllarında Okulumuz Tarafından Gerçekleştirilmiştir.
ERASMUS + programları ile yurt dışına öğrenci göndermekteyiz.